Onze partners

Dankzij een goede samenwerking tussen onze leden, staan we nu waar we staan.

AB Vakwerk

AB Vakwerk is de oudste bemiddelaar van flexibele arbeid in Nederland en vindt haar oorsprong in de agrarische sector. De wortels liggen zowel in Friesland, als in Noord-Holland.
› Lees verder

AB Werkt

AB Werkt is uitzend-, detacherings-, payroll-bureau én HR-adviseur voor Zuid-Nederland. Wij helpen mensen aan werk. En werkgevers aan mensen.
› Lees verder

Abeos

Op zoek naar werk of werknemers in de industrie, groen, logistiek of food? Dan ben je bij Abeos aan het goede adres.
› Lees verder

CRV

Als coöperatieve veeverbeteringsorganisatie stelt CRV de veestapel van veehouders centraal. Het is immers de veestapel die de sleutel vormt tot een goed bedrijfsinkomen en arbeidsplezier.
› Lees verder

Dairy Training Centre

Dairy Training Centre positioneert zich als het nationale en internationale trainingscentrum voor de melkveehouderij en melkverwerking.
› Lees verder

Faculteit Diergeneeskunde Utrecht

De faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht is de enige instelling in Nederland waar dierenartsen worden opgeleid.
› Lees verder

Nederlands Klauw Gezondheids Centrum

Het Nederlands Klauw Gezondheids Centrum (NKGC) is ontstaan vanuit de behoefte om een volgende stap te maken in het aanbieden van de best mogelijke zorg en adviezen binnen de veterinaire gezondheidszorg van rundvee.
› Lees verder

Rundveepedicurecentrum (RPC)

et Rundveepedicurecentrum (RPC) is specialist in het pedicuren van rundvee en richt zich op preventieve behandelingen en het genezend behandelen van klauwaandoeningen.
› Lees verder

Vereniging voor Rundveepedicure

De Vereniging Voor Rundvee Pedicure (VVRP) is in het leven geroepen om naast voorlichting naar de leden en de eindgebruikers ook zorg te dragen voor hoge kwaliteit binnen de rundveepedicure.
› Lees verder

Faculteit Diergeneeskunde Universiteit Gent

In vergelijking met de andere West-Europese universiteiten is de Gentse Alma Mater relatief jong. Op 9 oktober 1817 werd de instelling plechtig geopend door koning Willem I van Oranje.
› Lees verder

Kernpraktijken Rundvee

Binnen Kernpraktijken Rundvee zijn 103 geborgde rundveedierenartsen werkzaam, verdeeld over 15 praktijken verspreid over Nederland.
› Lees verder

Jan Bakker

I am a trainer and consultant in large scale dairy farming in an international context.
› Lees verder

LTO Nederland

‘LTO Nederland vertegenwoordigt ruim 35.000 agrarische ondernemers in alle sectoren, waaronder de melkveehouderij, en maakt zich sterk voor hun economische en maatschappelijke positie.’
› Lees verder