On the way to PlanetProof

woensdag 8 juni 2022

On the way to PlanetProof

Het HEC is voor melkveehouders die leveren aan de melkstroom On the way to PlanetProof de samenwerking aangegaan met SMK om landelijk de trainingen aan te bieden  uit het certificeringsschema die behoren bij de onderdelen 4.6 en 4.12 uit het certificeringsschema. De redenen daarvoor zijn kwaliteitsbewaking en zorgdragen voor een goede organisatie in de uitvoer van trainingen.

De deelnemende bureaus die de trainingen uitvoeren zijn CowSignals® Training Company, Nutrivice Consultancy en Dairy Training Centre.

Aanmelding en organisatie is bij Dairy Training Centre neergelegd.

1. Praktijkdag Klauwverzorgen; Het volgen van een korte E-learn (DTC) op het gebied van klauwverzorging en een overzicht van klauwaandoeningen gevolgd door 2 dagdelen praktijk klauwbekappen:  preventie en behandeling van de klauwen. Goed voor criterium 4.6.

2. CowSignals en praktijkdag Klauwverzorgen;  Het volgen van de online CowSignals® cursus KlauwSignalen en 2 dagdelen praktijk klauwbekappen via DTC. Goed voor criterium 4.6 en 4.12.

3. Klauwgezondheid en voeding; Zie training 2. aangevuld met 1 dagdeel interactie voeding en klauwgezondheid. Totaal dus 2 dagen waarin theorie en praktijk en samengaan. Goed voor criterium 4.6 en 4.12.

Voor inschrijven en/of meer informatie klikt u op de link in de tekst. U wordt doorverwezen naar de website van Dairy Training Centre waar de inhoud en de programma’s beschreven worden en waar u zich aan kunt melden voor de door u gekozen optie en locatie.

De bureaus hebben hiernaast nog eigen trainingen die zijn erkend door SMK voor On the way to PlanetProof, klikt u daarvoor op één van onderstaande links en u komt bij deze trainingen.

CowSignals® Training Company

Nutrivice Consultancy

Dairy Training Centre

‹ Ga terug